Sälekaihtimet &
puukaihtimet Espoo

Puukaihtimet tai sälekaihtimet
yksilöllisesti Espoossa

Scandinavian Designer Blinds -kaihtimissa yhdistyvät innovatiivinen, skandinaavinen muotoilu ja uudet ilmaisumuodot. Kaihtimia valmistetaan useista eri puulajeista sekä värillisistä akryylilaseista, jota on saatavilla eri läpikuultavuusastein.

Yhdistelmämahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Viimeistele sisustus ja lisää asumismukavuutta kotiin sälekaihtimilla. Kaihtimet toimitetaan joko käsikäyttöisinä tai huomaamattomilla moottoreilla varustettuina. Meiltä saat aina tyylikkään, joko klassisen tai huippumodernin kaihdinratkaisun, joka soveltuu valitsemaasi sisustustyyliin.

Puusälekaihtimien toimituskohteitamme ovat olleet mm. Tasavallan Presidentin kesäasunto, Moskovan Valkoinen Talo, H&M, ABC-Ketju ja Hotel Kämp. Jälleenmyyjämme palvelevat ja auttavat valinnoissa mielellään – kysy lähintä jälleenmyyjää paikkakunnalla Espoo!

Pitkäikäiset ja laadukkaat kaihtimet

Kaikki kaihtimet räätälöidään jokaista yksittäistä muotoilua, toimeksiantoa ja sijoittelua varten. Kutsumme muotoilijat kokeilemaan, miten kaihtimien toimintoja, värejä ja muotoja voidaan hyödyntää. Ammattitaitoiset käsityöläisemme valmistavat lopullisen aurinkosuojan 30 vuoden aikana kehitetyn työprosessin kautta. Kaihdin käy läpi tarkan 15-vaiheisen laadunvalvonnan, joka takaa pitkän käyttöiän, kauttaaltaan erinomaisen laadun ja viimeistellyn lopputuloksen. Valmis tuote on muotoilijan vision konkreettinen taidonnäyte.

 

Puukaihtimet tai akryylilasisälekaihtimet tilaan kuin tilaan Espoon alueella

Scandinavian Designer Blinds -kaihtimet ovat pohjoismaisista tai eksoottisista puulajeista valmistettuja kaihtimia. Klassiset puukaihtimet ovat aina yhtä tyylikäs vaihtoehto tilaan kuin tilaan. Valmistamme sälekaihtimia puun lisäksi värillisestä akryylilasista. Akryylilasia on saatavilla useissa väreissä, eri läpikuultavuusastein. Materiaali sopii painettavaksi, joten kaihtimilla saa aina persoonallisen lopputuloksen. Graafisesti painetut akryylilasikaihtimet tehdään yhteistyössä ruotsalaisen Claesson Koivisto Rune -designyrityksen kanssa. Kun kaipaat väriä toimistoon tai uniikit kaihtimet kotioloihin, värilliset sälekaihtimet ovat oiva valinta.

Moottoroidut sälekaihtimet –
asumismukavuutta tyylillä

Käsikäyttöisten kaihtimien lisäksi kaihtimia on saatavilla myös sähkökäyttöisinä ja moottoroituina. Moottoroidut Scandinavian Designer Blinds -kaihtimet varustetaan Somfyn huomaamattomalla tekniikalla, hiljaisilla moottoreilla ja ylellisillä kaukosäätimillä tai seinään kiinnitettävällä ohjauspaneelilla. Moottoroidut sälekaihtimet parantavat asumismukavuutta, sillä asennuksen jälkeen ei tarvitse enää huolehtia sotkeutuneista vetonaruista, sälekaihtimet säilyvät siististi suorassa ja ne on helppo säätää haluttuun asentoon.

Toiminnallisuutta ja tyylikkyyttä julkisiin tiloihin

Kaihtimiamme löytyy jo useista ravintoloista, hotelleista, kirjastoista, kokous- ja toimistotiloista, kouluista, kylpylöistä ja kuntosaleista. Toimistotiloissa on helppo rajata tilaa esimerkiksi asentamalla puukaihtimet.

Jälleenmyyjämme palvelevat
asiantuntemuksella

Meillä on pitkä kokemus erikoiskaihtimien valmistuksessa. Sälekaihtimet estävät tilan lämpenemistä, antavat mahdollisuuden säätää huoneen valoisuutta asteittain sekä luovat tarvittaessa näkösuojan. Mallistostamme on valittavissa monipuolisesti eri värivaihtoehtoja ja puulajeja kaihtimiin. Laadukkaat, mittatilaustyönä tehdyt Scandinavian Designer Blinds -kaihtimet sopivat täydellisesti kaikkiin sisustuksiin ja ikkunoihin. Luo haluamasi tunnelma kotiin tai toimistoon! Jälleenmyyjämme löytävät taatusti soveltuvimman vaihtoehdon sisustukseesi, antavat lisätietoja laadukkaasta tuotteestamme ja auttavat materiaalivalinnoissa, mittauksessa ja asennuksessa. Tarkista lista Suomen jälleenmyyjistä, löydä Espoota lähin jälleenmyyjäsi ja pyydä tarjous!