Sälekaihtimet Helsinki

Ylelliset sälekaihtimet mittatilaustyönä
Helsingin alueella

Scandinavian Designer Blinds -sälekaihtimissa näkyy innovatiivisuus, skandinaavinen muotoilu ja uudet ilmaisumuodot. Kaihtimet valmistetaan puusta tai värillisistä, läpikuultavista akryylilaseista. Täysin toiveisiin ja tarpeisiin soveltuvat sälekaihtimet toteutetaan mittatilaustyönä. Olemme valmistaneet kaihtimia monipuolisesti niin yksityiskoteihin kuin julkisiin tiloihin. Asiantuntevat jälleenmyyjämme auttavat ja palvelevat myös paikkakunnalla Helsinki.

 

Ammattitaidolla ja
pitkällä kokemuksella

Scandinavian Designer Blinds -kaihtimet on räätälöity aina jokaista yksittäistä muotoilua, toimeksiantoa ja sijoittelua varten. Kaikki kaihtimet toteutetaan asiakkaan kanssa yhteistyössä. Pitkän linjan ammattilaiset varmistavat tarkan työprosessin aikana tuotteiden laadun. Muotoilijat itse testaavat, miten kaihtimien toimintoja, värejä ja muotoja voidaan hyödyntää parhaiten, ja käsityöläiset valmistavat tuotteet alusta loppuun. Työprosessia on kehitetty viimeiset 40 vuotta, ja jokainen kaihdin käy 15-vaiheisen laadunvalvonnan. Näin voimme taata, että tuotteillamme on pitkä käyttöikä ja niiden laatu vastaa kaikkia lupauksia. Pyydä tarjous tai kysy lisää palveluistamme, kun kaipaat viimeisteltyä ja ensiluokkaista lopputulosta.

Sälekaihtimet puusta tai värillisestä akryylilasista

Puukaihtimet valmistetaan huolella ja ammattitaidolla pohjoismaisista tai eksoottisista puulajeista. Tyylikkäät ja klassiset puukaihtimet sopivat kodin lisäksi erinomaisesti julkisiin tiloihin tai toimistotiloihin. Teemme sälekaihtimia myös värikkäästä akryylilasista. Värilliset sälekaihtimet on mahdollista saada eri läpikuultavuusastein, ja materiaali sopii myös painettavaksi. Akryylilasista tehdyt kaihtimet ovat persoonallinen lisä kotiin tai sopivat painatuksen kera esimerkiksi katseen kääntäjäksi liiketilan julkisivulle.

Käsikäyttöisillä tai moottoroiduilla
kaihtimilla asumismukavuutta

Toimitamme niin käsikäyttöiset kuin sähkökäyttöiset ja moottoroidut kaihtimet. Moottoroidut kaihtimet asennetaan seinään kiinnitettävän ohjauspaneelin tai ohjelmoitavan kaukosäätimen kera, jolloin sälekaihtimien säätäminen haluttuun asentoon on helppoa ja näppärää. Sälekaihtimet varustetaan Somfyn viimeisimmällä huipputekniikalla, hiljaisilla moottoreilla ja helppokäyttöisillä säätimillä. Moottori on piilotettu kauniisti ja huomaamattomasti sälekaihtimien sisään. Asennuksen jälkeen asumismukavuus paranee taatusti – enää ei tarvitse huolehtia sotkuisista vetonaruista tai kurkotella naruja korkeuksista. Sälekaihtimet pysyvät jatkossa aina siistissä kunnossa ja suorana. Samalla moottoroidut sälekaihtimet tuovat turvallisuutta koko perheelle, kun vetonaruja ei roiku enää lasten saatavilla.

Puukaihtimet tai akryylilasikaihtimet yksityisille ja yrityksille

Olemme valmistaneet sälekaihtimia monipuolisesti yksityisille ja yrityksille. Suomessa toimituskohteita ovat olleet mm. Tasavallan Presidentin kesäasunto ja Hotel Kämp. Kaihtimiamme löytyy myös jo useista ravintoloista, hotelleista, kokous- ja toimistotiloista, kouluista, kylpylöistä ja kuntosaleista. Toimistotiloissa on helppo rajata tilaa asentamalla esimerkiksi aina yhtä tyylikkäät puukaihtimet.

Asiantuntevaa palvelua
Helsingissä & pääkaupunkiseudulla

Viimeistele sisustus ja lisää asumismukavuutta kotiin sälekaihtimilla. Sälekaihtimet luovat haluamasi tunnelman niin kotiin kuin toimistoon. Kaihtimien avulla on mahdollista säästää samalla esimerkiksi jäähdytyskustannuksissa. Huoneen valoisuutta on kätevä säätää asteittain säleiden suuntaa kääntämällä. Samalla kaihtimet antavat näkösuojaa.

Mallistostamme on valittavissa paljon eri värivaihtoehtoja akryylilasikaihtimiin ja eri sävyisiä puulajeja puukaihtimiin. Jälleenmyyjämme löytävät taatusti soveltuvimman vaihtoehdon sisustukseesi. Lisätietoja laadukkaasta tuotteestamme ja apua materiaalivalinnoissa, mittauksessa ja asennuksessa saat jälleenmyyjiltä Helsingin alueella, ota yhteyttä!

A-Kaihdin

Laivalahdenkaari 12
00810 HELSINKI
Puh: +358 9 34873564
myynti@a-kaihdin.fi
www.a-kaihdin.fi

Kaihdin Casadina

Lauttasaarentie 11
00200 HELSINKI
Puh: +358 40 510 6400
myynti@kaihdincasadina.fi
www.kaihdincasadina.fi 

Aletta Oy

Itälahdenkatu 23 B
00210 HELSINKI
Puh: +358 9 6943384
info@aletta.fi
www.aletta.fi

Kaihdin Shop

Mannerheimintie 35
00250 HELSINKI
Puh: +358 9 2415542
myynti@kaihdinshop.fi
www.kaihdinshop.fi

Finnkaihdin Oy

Sahaajankatu 21
00880 HELSINKI
Puh: +358 9 7552120
info@finnkaihdin.fi
www.finnkaihdin.fi

Stiila Home Ky

Vuorimiehenkatu 10
00140 HELSINKI
Puh: +358 10 3876770
marjatta@stiila.fi
www.stiila.fi

Interior Partners

Merikatu 1
00140 HELSINKI
Puh: +358 9 6229230
info@interiorpartners.fi
www.interiorpartners.fi

Vallila Interior Oy

Nilsiänkatu 15
00510 HELSINKI
Puh: +358 207 767700
vallila@vallilainterior.fi
www.vallilainterior.fi