Sälekaihtimet Oulu

Klassiset tai huippumodernit sälekaihtimet ammattitaidolla Oulussa

Scandinavian Designer Blinds-sälekaihtimet valmistetaan puusta tai värillisestä akryylilasista. Haluamme tuoda tuotteissamme esille innovatiivisuuden, skandinaavisen muotoilun ja uudet ilmaisumuodot. Valmistamme täysin toiveisiin ja tarpeisiin soveltuvat sälekaihtimet mittatilaustyönä. Sälekaihtimiamme on asennettu monipuolisesti niin yksityiskoteihin kuin julkisisiin tiloihin. Asiantuntevat jälleenmyyjämme auttavat ja palvelevat myös paikkakunnalla Oulu. Ota yhteyttä ja tai pyydä tarjousta!

 

Lähes rajattomat mahdollisuudet
– puukaihtimet tai värilliset
sälekaihtimet

Pitkäikäiset ja tyylikkäät puukaihtimet valmistetaan pohjoismaisista tai eksoottisista puulajeista. Klassiset ja ajattomat puukaihtimet sopivat kodin lisäksi erinomaisesti julkisiin tiloihin tai toimistotiloihin. Toimistotiloissa on helppo rajata esimerkiksi avara tila asentamalla puukaihtimet. Teemme sälekaihtimia myös akryylilasista. Värikästä akryylilasia on saatavilla eri läpikuultavuusastein, ja materiaali sopii myös painettavaksi. Värilliset sälekaihtimet ovat persoonallinen lisä kotiin tai niillä voi tuoda kaivattua väriä toimistotilaan. Monikäyttöistä akryylilasia voi myös hyödyntää painamalla kaihtimiin yrityksen logon. Läpikuultavat, graafisesti painetut akryylikaihtimet tehdään yhteistyössä ruotsalaisen Claesson Koivisto Rune-designyrityksen kanssa.

Laadukkaat sälekaihtimet pitkän kokemuksen kautta Oulun alueella

 Kaihtimet räätälöidään jokaista yksittäistä muotoilua, toimeksiantoa ja sijoittelua varten. Ammattitaitoiset käsityöläiset valmistavat aurinkosuojan 40 vuoden aikana kehitetyn työprosessin kautta. Muotoilijat testaavat, miten kaihtimien toimintoja, värejä ja muotoja voidaan hyödyntää. Pitkä kokemus, laadunvalvonta ja tarkka työprosessi takaavat pitkän käyttöiän, kauttaaltaan erinomaisen laadun ja viimeistellyn lopputuloksen. Toteutamme kaihtimet aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta.

Asumismukavuutta
moottoroiduilla kaihtimilla

Meiltä löytyy sekä käsikäyttöisiä että sähkökäyttöisiä ja motorisoituja kaihtimia. Moottoroidut kaihtimet toimitetaan seinään kiinnitettävän ohjauspaneelin tai ohjelmoitavan kaukosäätimen kera. Sälekaihtimet varustetaan Somfyn huomaamattomalla tekniikalla, hiljaisilla moottoreilla ja helppokäyttöisillä kaukosäätimillä. Moottori on piilotettu katseilta sälekaihdinten sisään. Moottoroitu ratkaisu lisää asumismukavuutta, sillä asennuksen jälkeen ei enää tarvitse huolehtia sotkuisista vetonaruista tai kurkotella naruja ikkunanpielistä. Sälekaihtimet pysyvät aina siistissä kunnossa ja suorana. Kaukosäätimellä on helppo säätää sälekaihtimet haluttuun asentoon esimerkiksi estämään huoneiston lämpenemistä ja vähentämään valaistusta.

Kauniit sälekaihtimet myös julkisiin tiloihin

Olemme valmistaneet sälekaihtimia monipuolisesti yksityisille ja yrityksille. Asennukset on tehty useisiin ravintoloihin, hotelleihin, konferenssi- ja kokoustiloihin, konttoreihin, kouluihin, kylpylöihin ja kuntosaleihin. Suomessa toimituskohteita ovat olleet myös mm. Tasavallan Presidentin kesäasunto ja Hotel Kämp. Tämän lisäksi asiakkaitamme ovat olleet myös Pohjoismaiden kuningashuoneet, Moskovan Valkoinen Talo, Ericsson, Nokia, H&M, ABC-Ketju, Åland Post sekä risteilyalukset ympäri maailmaa. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Jälleenmyynti ja asiantunteva
palvelu Oulussa

Sälekaihtimilla lisäät asumismukavuutta ja säästät parhaimmillaan myös jäähdytyskustannuksissa. Jälleenmyyjämme antavat lisätietoja laadukkaasta tuotteestamme ja auttavat materiaalivalinnoissa, mittauksessa ja asennuksessa. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi! Kaihdinliike Sandberg palvelee paikkakunnalla Oulu.