Puukaihtimet

Puukaihtimet

Me Snickarbodenissa valmistamme ja markkinoimme Scandinavian Designer Blinds puukaihtimia. Korkealaatuiset, luonnomateriaalista valmistetut puukaihtimet ovat sekä pitkäikäiset että kauniit. Sahaamme puusäleet itse ja olemme kehittäneet työmenetelmiämme jo 40 vuoden ajan. Puukaihtimien laadun varmistamme 15 kohdan laaduntarkastuksessa. Näin pystymme takaamaan puukaihdinten korkean laadun, kestävyyden sekä parhaan lopputuloksen.

Yksilölliset puukaihtimet

Puukaihtimet valmistetaan asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Uusiutuvana materiaalina puu on myös ekologisesti kestävä valinta. Perusvalikoimassamme on 13 eri puulajia ja kaihtimet voidaan joko maalata, petsata ja öljytä toivotun ilmeen saavuttamiseksi. Puukaihtimet ovat ylellisiä pohjoismaisista tai jalopuulajeista valmistettuja kaihtimia. Voit valita puukaihtimien materiaaliksi jonkin näistä; koivu, pyökki, saarni, tammi, mahonki, lehmus, tiikki, saksanpähkinäpuu, merbau, kirsikkapuu, vaahtera, oregon-mänty tai mänty.

Puulajin lisäksi puukaihtimiin on mahdollista valita eri värisiä punosnauhoja, joilla kaihtimien ilmettä saadaan helposti muutettua. Punosnauhan leveydeksi voit valita joko 2, 13 tai 24 mm. Lamellileveydet ovat 25 mm, 35 mm, 50 mm ja 65 mm. Kaihdinten pituus on enintään 3000 mm. Puusälekaihdinten osalta päädytään usein pinta-asennukseen, mutta 25 mm ja 35 mm levyiset puukaihtimet voidaan asentaa myös lasien väliin. Leveämpien säleiden puukaihtimissa on vähemmän säleitä, mikä tekee nipusta ohuemman puukaihtimen ollessa ylösvedettynä. Mahdollisimman ohut lamelli tekee puukaihtimesta myös kevyemmän käyttää.

Koska puukaihtimet tehdään mittatilaustyönä, saadaan kohteeseen varmasti niin kooltaan kuin tyyliltään sopivat kaihtimet. Kaihtimet antavat suojaa auringon paahteelta ja valolta sekä luovat tarvittavaa näkösuojaa. Puukaihtimiin voidaan asentaa myös kaukosäädettävät moottorit, joiden ansiosta kaihdinten käyttö on entistä helpompaa. Moottoroitu puukaihdin sopii erityisesti kohteisiin, joissa ikkunat ovat korkealla tai jos valitut kaihtimet ovat erityisen suuret. Kaukosäätimellä valon määrää tilassa saadaan helposti säädettyä tarpeen mukaan.

Puukaihtimet sisustuselementtinä

Klassiset ja pelkistetyt puukaihtimet sopivat erityisen hyvin skandinaaviseen sisustukseen. Puukaihdinten kuvio ja värit tuovat lämpimän ja kotoisan tunnelman kohteeseen. Kaikissa puukaihtimissa on vanerinen ylälista samasta puulajista kuin säleet, mikä varmistaa puukaihdinten ylellisen ulkonäön. Yksilöllisiä puukaihtimia on toimitettu niin perinteisiin kuin moderneihin kohteisiin.

Puukaihtimet sopivat niin yksityiskoteihin, mökeille kuin hotelleihin ja ravintoloihin. Hienostuneita puukaihtimia voidaan käyttää aurinkosuojauksen lisäksi esimerkiksi tilanjakajana julkisissa tiloissa. Puukaihtimilla saadaan tilaan tuotua ajatonta, mutta samalla näyttävää ilmettä.

Snickarboden panostaa jokaisen valmistamansa kaihtimen laatuun. Asiakas voi olla varma, että toimitetut puukaihtimet vastaavat sekä ulkoasultaan että kestävyydeltään odotuksia. Valikoimastamme löytyy varmasti jokaiseen kohteeseen sopivat puukaihtimet, jotka tekevät vaikutuksen tyylikyydellään ja käyttömukavuudellaan. Katso materiaalit ja värit täältä.

Ota yhteyttä meihin tai tutustu ja tilaa Scandinavian Designer Blinds puukaihtimet jälleenmyyjiemme kautta. Toimitamme tuotteita Suomeen sekä kaikkialle Eurooppaan.