Sälekaihtimet Tampere

Innovatiiviset puukaihtimet
ja akryylilasikaihtimet

Korkealaatuiset Scandinavian Designer Blinds -sälekaihtimet valmistetaan sekä puusta että värillisistä, läpikuultavista akryylilaseista. Toteutamme toiveisiinne ja tarpeisiinne soveltuvat kaihtimet mittatilaustyönä. Kun haluat innovatiivista ja kaunista skandinaavista muotoilua kotiin sälekaihtimien muodossa, ota yhteyttä Tampereella palveleviin asiantunteviin jälleenmyyjiimme!

Palvelemme vankalla ammattitaidolla
niin yksityisiä kuin yrityksiä

Ensiluokkaista käsityötä tuotteen alusta loppuun Suunnittelemme kaihtimet aina asiakkaan kanssa yhteistyössä. Täsmälleen toimeksiantoa varten toteutetut kaihtimet varmistavat asiakastyytyväisyyden. Kaikki tuotteemme käyvät läpi huolellisen 15-vaiheisen laadunvalvonnan. Muotoilijamme testaavat toiminnot, värit ja muodot sekä muokkaavat niitä aina toimeksiantoon soveltuvaksi. Tuotteet valmistuvat pitkän linjan käsityöläisten tekemänä, ja työprosessiamme on hiottu jo 40 vuoden ajan. Lupaamme tuotteillemme pitkän käyttöiän ja korkean laadun.

 

Sälekaihtimet toiveidesi mukaisesti

Pohjoismaisista tai eksoottisista puulajeista huolellisesti valmistetut puukaihtimet soveltuvat niin kotiin, julkisiin tiloihin kuin toimistotiloihin. Toimistotiloissa puukaihtimet voidaan asentaa esimerkiksi rajaamaan tiloja. Klassisten puukaihtimien lisäksi meiltä voi tilata värikkäitä akryylilasikaihtimia. Akryylilasikaihtimia saa painettuna sekä eri läpikuultavuusasteissa. Voit siis hankkia kaihtimet vaikka omalla logolla painettuna yrityksesi julkisivua korostamaan! Sälekaihtimet luovat helposti haluamasi tunnelman samalla kuin toimivat aurinkosuojana.

Lisää asumismukavuutta
moottoiroiduilla kaihtimilla

Moottoroidut sälekaihtimet varustetaan Somfyn viimeisimmällä huipputekniikalla! Hiljaiset ja helppokäyttöiset moottoroidut kaihtimet asennetaan ohjauspaneelin tai ohjelmoitavan kaukosäätimen kera. Käytännöllisen muotoilun ansiosta moottori on piilossa sälekaihtimien sisässä, kauniisti ja huomaamattomasti. Moottoroidut sälekaihtimet varmistavat, ettei näkyvillä ole enää sotkuisia vetonaruja. Jatkossa sälekaihtimet ovat siis turvalliset, siistit ja juuri asuntoosi sopivat. Asennuksen jälkeen sälekaihtimien säätäminen on yksinkertaista ja asumismukavuus paranee huomattavasti.

Valmistamme vankalla ja monipuolisella kokemuksella

Meillä on vuosien aikana ollut kunnia valmistaa tuotteitamme monenlaisille ja kokoisille yrityksille yksityishenkilöiden lisäksi. Suomessa olemme saaneet toimittaa kaihtimia sellaisiin kohteisiin kuin Tasavallan Presidentin kesäasunto ja Hotel Kämp. Monet ravintolat, hotellit, kokous- ja toimistotilat, kylpylät ja kuntosalit on viimeistelty myös meidän toimestamme. Älä epäröi kysyä lisää – löydämme taatusti soveltuvimmat akryylilasikaihtimet tai puukaihtimet myös juuri sinun tilaasi!

Asiantuntevaa ja asiakasystävällistä
palvelua Tampereella

Lisää asumismukavuutta laadukkailla kaihtimilla! Asentamisen jälkeen koet monipuoliset hyödyt – voit säästää jäähdytyskustannuksissa, säätää valoisuutta asteittain, määritellä näkösuojan määrän sekä helpottaa sälekaihtimen säätämistä kaukosäätimen tai ohjauspaneelin ansiosta. Varsinkin isoissa ikkunoissa huomaat eron nopeasti. Halusit sitten puukaihtimet tai lasiset ja värilliset akryylikaihtimet, toteutamme ne haluamaasi tilaan ammattitaidolla. Meillä on jälleenmyyjiä myös Tampereella. Saat asiantuntevaa apua materiaalivalintoihin, mittaukseen ja asennukseen sekä tietysti kaiken tarvitsemasi lisätiedon ennen tuotteiden asennusta. Kun kaipaat viimeisteltyä ja ensiluokkaista lopputulosta – pyydä tarjous!