Sälekaihtimet Turku

Pitkäikäiset sälekaihtimet kaikkiin
tarpeisiin Turun alueella

Scandinavian Designer Blinds -sälekaihtimet valmistetaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti laadukkaasta puusta tai värillisestä akryylilasista. Tuotteissamme näkyy innovatiivisuus, skandinaavinen muotoilu ja uudet ilmaisumuodot. Asiantuntevat jälleenmyyjämme auttavat ja palvelevat myös paikkakunnalla Turku. Ota yhteyttä ja tai pyydä tarjousta jälleenmyyjältämme!

 

Puukaihtimet tai värilliset
akryylilasikaihtimet laadukkaasti

Valmistamme puusälekaihtimet huolella ja ammattitaidolla pohjoismaisista tai eksoottisista puulajeista. Tyylikkäät ja klassiset puukaihtimet sopivat kodin lisäksi erinomaisesti julkisiin tiloihin tai toimistotiloihin. Teemme sälekaihtimia myös värikkäästä, läpikuultavasta akryylilasista. Värilliset sälekaihtimet on mahdollista saada eri läpikuultavuusastein, ja materiaali sopii myös painettavaksi. Graafisesti painetut akryylikaihtimet tehdään yhteistyössä ruotsalaisen Claesson Koivisto Rune-designyrityksen kanssa. Akryylisälekaihdin on näyttävä ja moneen tilaan sopiva sisustuselementti. Painettu kaihdin tuo taatusti persoonallisen lisän esimerkiksi toimistotiloihin.

Yksilölliset ja ensiluokkaiset sälekaihtimet

Sälekaihtimemme ovat pohjoismaisista tai eksoottisista puulajeista valmistettuja kaihtimia. Klassiset puukaihtimet ovat tyylikäs vaihtoehto kotiin, ja laajasta valikoimastamme löytyy useita puulajeja eri sävyisinä. Valmistamme sälekaihtimia puun lisäksi upeasta, värillisestä akryylilasista. Akryylilasia on saatavilla useissa väreissä, eri läpikuultavuusastein. Materiaali sopii painettavaksi, joten kaihtimilla saa aina persoonallisen lopputuloksen. Graafisesti painetut akryylilasikaihtimet tehdään yhteistyössä ruotsalaisen Claesson Koivisto Rune -designyrityksen kanssa. Valitse värilliset sälekaihtimet, kun kaipaat väriä toimistoon tai uniikit kaihtimet kotiin

Asumismukavuutta
moottoroiduilla kaihtimilla

Scandinavian Designer Blinds -sälekaihtimet on saatavilla käsikäyttöisinä sekä sähkökäyttöisinä ja moottoroituina. Moottoroidut kaihtimet varmistavat, ettei enää tarvitse availla sotkuisia vetonaruja tai suoristaa sälekaihtimia. Somfyn huomaamattoman tekniikan ja hiljaisen moottorin avulla moottoria ei huomaa sälekaihtimista. Kaukosäätimellä tai seinään kiinnitettävällä ohjauspaneelilla on helppo säätää kaihtimet haluttuun asentoon. Moottoroidut sälekaihtimet varmistavat tilan toimivuuden ja viihtyvyyden, sillä sälekaihdin estää huonetilan lämpenemisen, ja huoneen valoisuutta on mahdollista muuttaa asteittain. Kaihdinten avulla jäähdytyksen tarve vähenee. Asennuksen jälkeen ei myöskään tarvitse enää huolehtia sotkeutuneista vetonaruista.

Ylelliset kaihtimet tilaan kuin tilaan Turun alueella

Olemme valmistaneet sälekaihtimia monipuolisesti yksityisille ja yrityksille. Kaihtimiamme löytyy jo useista ravintoloista, hotelleista, kokous- ja toimistotiloista, kouluista, kylpylöistä ja kuntosaleista. Puusälekaihtimien toimituskohteista löytyy mm. Pohjoismaiden kuningashuoneet, Tasavallan Presidentin kesäasunto, Moskovan Valkoinen Talo, Ericsson, Nokia, H&M, ABC-Ketju, Åland Post, Hotel Kämp sekä risteilyalukset ympäri maailmaa. Tyytyväiset asiakkaat ovat parhaat suosittelijamme.

Asiantuntevaa palvelua

Laadukkaat, mittatilaustyönä tehdyt Scandinavian Designer Blinds -kaihtimet sopivat täydellisesti kaikkiin sisustuksiin ja ikkunoihin. Jälleenmyyjämme varmistavat, että saat varmasti mieleisen lopputuloksen. He antavat lisätietoja laadukkaasta tuotteestamme ja auttavat materiaalivalinnoissa, mittauksessa ja asennuksessa. Kun haluat laadukkaat ja mittojen mukaisesti tehdyt puukaihtimet tai akryylilasikaihtimet – ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi alueella Turku!

Kaihdinliike Sandberg Oy

Nuppulantie 33
20320 TURKU
Puh: +358 2 2769330
info@kaihdinliikesandberg.fi
www.kaihdinliikesandberg.fi

Anrietta

Maariankatu 5
20100 TURKU
Puh: +358 2 2515091
myynti@sisustustohtori.fi
www.sisustustohtori.fi