Sälekaihtimet Vaasa

Säilekaihtimet vaivattomasti
mittatilaustyönä

Scandinavian Designer Blinds -kaihtimissa yhdistyvät innovatiivinen, skandinaavinen muotoilu ja uudet ilmaisumuodot. Sälekaihtimiamme löytyy monipuolisesti niin yksityiskodeista kuin julkisista tiloista ja pääkonttoreiden toimistorakennuksista. Kaihtimia valmistetaan useista eri puulajeista sekä värillisestä akryylilasista, jota on saatavilla eri läpikuultavuusastein. Yhdistelmämahdollisuudet ovat asiakkaalle lähes rajattomat. Teemme sälekaihtimia mittatilaustyönä sekä puusälekaihtimista että värillisistä sälekaihtimista. Kaihtimet toimitetaan joko käsikäyttöisinä tai huomaamattomilla moottoreilla varustettuna. Meillä pelkistetty ja tyylikäs voi olla samalla klassinen tai huippumoderni – valikoimastamme löytyy taatusti kaikkiin sisustuksiin ja tiloihin soveltuvat sälekaihdinratkaisut. Asiantuntevan jälleenmyyjän löydät myös paikkakunnalta Vaasa. Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta jälleenmyyjältämme!

 

Ylelliset puukaihtimet tai
akryylilasikaihtimet

Scandinavian Designer Blinds -kaihtimet valmistetaan pohjoismaisista tai eksoottisista puulajeista sekä vaihtoehtoisesti akryylilasista. Puukaihtimet sopivat mainiosti esimerkiksi julkisiin tiloihin ja toimistotiloihin. Puusälekaihtimet jakavat näppärästi toimistotilat ja ovat samalla tyylikäs sisustuselementti. Huoneen valaistus ja ominaisuudet muuttuvat helposti kaihtimien asennuksen avulla. Akryylilasia on puolestaan saatavilla eri läpikuultavuusastein, useissa väreissä. Materiaali sopii painettavaksi, joten kaihtimet voi halutessaan koristaa esimerkiksi yrityksen logolla tai muulla kauniilla kuviolla. Läpikuultavat, graafisesti painetut akryylikaihtimet tehdään yhteistyössä ruotsalaisen Claesson Koivisto Rune -designyrityksen kanssa.

Räätälöidyt sälekaihtimet käsikäyttöisinä tai moottoroituina

Meiltä saat kaihtimet sekä käsikäyttöisinä että sähkökäyttöisinä ja moottoroituna. Moottoroidut kaihtimet toimitetaan seinään kiinnitetyllä ohjauspaneelilla tai ohjelmoitavalla kaukosäätimellä. Kaihtimet varustetaan Somfyn huomaamattomalla tekniikalla ja hiljaisilla moottoreilla. Moottoroitujen kaihtimien ansiosta ei tarvitse enää huolehtia sotkuun menevistä vetonaruista tai kurkotella mahdottomiin korkeuksiin naruihin ylettääkseen. Sälekaihtimet pysyvät aina siistinä, ja kaikki kodin tai toimiston sälekaihtimet on helppo säätää haluamaansa asentoon nopeasti.

Mittojen mukaan tehdyt
korkealaatuiset sälekaihtimet

Scandinavian Designer Blinds -kaihtimet räätälöidään jokaista yksittäistä muotoilua, toimeksiantoa ja sijoittelua varten. Muotoilijat testaavat, miten kaihtimien toimintoja, värejä ja muotoja voidaan hyödyntää kohteessa. Ammattitaitoiset käsityöläiset valmistavat lopullisen aurinkosuojan 40 vuoden aikana kehitetyn työprosessin ja pitkän kokemuksen kautta. Kukin kaihdin käy läpi aina tarkan 15-vaiheisen laadunvalvonnan, joka takaa pitkän käyttöiän, kauttaaltaan erinomaisen laadun ja viimeistellyn lopputuloksen. Valmis tuote on muotoilijan vision taidonnäyte. Teemme kaihtimet myös pyöreisiin ikkunoihin, kysy lisää jälleenmyyjiltämme.

 

Ylellisyyttä julkisiin tiloihin

Sälekaihtimiamme löytyy monipuolisesti useista ravintoloista, hotelleista, konferenssi- ja kokoustiloista, pankkirakennuksista, pääkonttoreista, kouluista, kylpylöistä, kuntosaleista ja kirjastoista koko Suomen alueella. Puusälekaihtimien toimituskohteista löytyy mm. Pohjoismaiden kuningashuoneet, Tasavallan Presidentin kesäasunto, Moskovan Valkoinen Talo, Ericsson, Nokia, H&M, ABC-Ketju, Åland Post, Hotel Kämp sekä risteilyalukset ympäri maailmaa.

Esteettinen ja
toiminnallinen vaihtoehto

Sälekaihtimiemme avulla voit säilyttää sisustukseen sopivan, elegantin tunnelman sekä vaikuttaa valaistukseen. Käytännölliset sälekaihtimet suojaavat auringolta ja ylimääräiseltä huoneen lämpenemiseltä, säilyttäen sisätilat sopivan viileänä. Samalla saat tarvittavaa näkösuojaa. Jälleenmyyjämme antavat lisätietoja laadukkaasta tuotteestamme ja auttavat materiaalivalinnoissa, mittauksessa ja asennuksessa. Halusit sitten akryyli- tai puukaihtimet, ota yhteyttä asiantuntevaan jälleenmyyjäämme Vaasassa!

 

Kallion Kaihdin Oy

Vöyrinkatu 14
65100 VAASA
Puh: +358 10 3201880
jyrki.kallio@kallionkaihdin.fi
www.kallionkaihdin.fi