Sälekaihtimet Vantaa

Sälekaihtimet kotiin tai toimistoon

Scandinavian Designer Blinds -kaihtimissa näkyy ammattitaito ja osaaminen. Kaihtimissa yhdistyvät myös yrityksellemme olennaiset tekijät: innovatiivisuus, skandinaavinen muotoilu ja uudet ilmaisumuodot. Laadukkaita sälekaihtimia valmistetaan useista puulajeista ja värillisistä akryylilaseista, jota on saatavilla eri läpikuultavuusastein. Kaihtimet toimitetaan joko käsikäyttöisinä tai huomaamattomilla moottoreilla varustettuina. Avullamme saat aina tyylikkään, joko klassisen tai huippumodernin kaihdinratkaisun, joka soveltuu valitsemaasi sisustustyyliin. Puusälekaihtimien toimituskohteitamme ovat olleet mm. Tasavallan Presidentin kesäasunto, Moskovan Valkoinen Talo, H&M, ABC-Ketju ja Hotel Kämp. Jälleenmyyjiltämme saat aina kaikenkattavan palvelun Vantaalla – ota yhteyttä!

Ammattitaidolla
lusta loppuun

Meillä on pitkä kokemus erikoiskaihtimien valmistuksessa. Kaikki kaihtimet räätälöidään jokaista yksittäistä muotoilua, toimeksiantoa ja sijoittelua varten. Muotoilijamme kokeilevat, miten kaihtimien toimintoja, värejä ja muotoja voidaan hyödyntää kaikista parhaiten. Osaavat käsityöläisemme valmistavat lopullisen aurinkosuojan huolella vuosien aikana kehitetyn työprosessin kautta. Kaihdin käy työprosessin aikana aina läpi tarkan 15-vaiheisen laadunvalvonnan. Näin voimme taata asiakkaillemme tuotteen, jolla on pitkä käyttöikä ja erinomainen laatu. Valmis ja viimeistelty tuote on muotoilijan vision konkreettinen taidonnäyte.

 

Puukaihtimet tai akryylilasisälekaihtimet tilaan kuin tilaan

Sälekaihtimemme ovat pohjoismaisista tai eksoottisista puulajeista valmistettuja kaihtimia. Klassiset puukaihtimet ovat tyylikäs vaihtoehto kotiin, ja laajasta valikoimastamme löytyy useita puulajeja eri sävyisinä. Valmistamme sälekaihtimia puun lisäksi upeasta, värillisestä akryylilasista. Akryylilasia on saatavilla useissa väreissä, eri läpikuultavuusastein. Materiaali sopii painettavaksi, joten kaihtimilla saa aina persoonallisen lopputuloksen. Graafisesti painetut akryylilasikaihtimet tehdään yhteistyössä ruotsalaisen Claesson Koivisto Rune -designyrityksen kanssa. Valitse värilliset sälekaihtimet, kun kaipaat väriä toimistoon tai uniikit kaihtimet kotiin.

Käsikäyttöiset tai moottoroidut
sälekaihtimet toiveiden mukaan

Käsikäyttöisten kaihtimien lisäksi kaihtimia on saatavilla myös sähkökäyttöisinä ja moottoroituina. Moottoroidut sälekaihtimet varmistavat asumismukavuuden, sillä asennuksen jälkeen ei tarvitse enää huolehtia sotkeutuneista vetonaruista. Sälekaihtimet säilyvät jatkossa aina siististi suorassa sekä halutussa asennossa. Moottoroidut kaihtimet on myös helppo säätää haluamaansa asentoon hetkessä. Scandinavian Designer Blinds -kaihtimet varustetaan moottoroituna Somfyn huomaamattomalla tekniikalla, hiljaisilla moottoreilla ja ylellisillä kaukosäätimillä tai seinään kiinnitettävällä ohjauspaneelilla.

 

Sälekaihtimilla tunnelmaa ja
toiminnallisuutta julkisiin tiloihin

Olemme valmistaneet sälekaihtimia ammattitaidolla vuosien varrella monipuolisesti yksityisille ja yrityksille ympäri Suomea. Kaihtimiamme löytyy jo useista ravintoloista, hotelleista, kokous- ja toimistotiloista, kouluista, kylpylöistä ja kuntosaleista. Sälekaihtimia voi hyödyntää monella tapaa: toimistotiloissa on helppo rajata tilaa asentamalla puukaihtimet ja akryylilasikaihtimia voi painattaa yksilöllisesti esimerkiksi yrityksen logolla.

Sälekaihtimilla haluamasi tunnelma
– ota yhteyttä lähimpään
jälleenmyyjäämme

Huolellinen suunnittelu varmistaa laadukkaan lopputuloksen. Sälekaihtimet estävät huonetilan lämpenemistä, antavat mahdollisuuden säätää huoneen valoisuutta asteittain sekä luovat tarvittaessa näkösuojan. Laadukkaat, mittatilaustyönä tehdyt Scandinavian Designer Blinds-kaihtimet sopivat täydellisesti kaikkiin sisustuksiin ja ikkunoihin. Luo haluamasi tunnelma kotiin tai toimistoon. Asiantuntevat jälleenmyyjämme antavat lisätietoja laadukkaasta tuotteestamme ja auttavat materiaalivalinnoissa, mittauksessa ja asennuksessa. Halusit sitten puukaihtimet tai akryylilasikaihtimet, autamme myös paikkakunnalla Vantaa. Kysy lisää tai ota yhteyttä jälleenmyyjäämme!

 

Kaihdinmaailma

Uomatie 13
01600 VANTAA
Puh: +358 10 6669012
vantaa@kaihdinmaailma.fi
www.kaihdinmaailma.fi