Yritys

Aloitimme pienessä mittakaavassa Krister Lindbergin autotallissa.
Nykyään tuotteitamme viedään ympäri maailmaa.

Nauti
valosta omalla
tavallasi

Yrityksestä

Yrityksemme nimi on Snickarboden ja valmistamme ja markkinoimme Scandinavian Designer Blinds-sälekaihtimia. Olemme tehneet tätä jo 40 vuotta menestyksellä. Aloitimme pienessä mittakaavassa Krister Lindbergin autotallissa. Tänä päivänä teemme kaiken raaka-aineen valinnasta valmiisiin kaihtimiin. Kokemuksesta tiedämme, että käsityönä tehdyssä on eroa ja sitä arvostetaan kaikkialla maailmassa. Yli 95% tuotteistamme menee vientiin.

Puusälekaihtimien toimituskohteitamme ovat mm. tasavallan presidentin kesäasunto Kultaranta, Pohjoismaiden kuningashuoneet, Moskovan Valkoinen Talo, loistoristeilijät ja -hotellit kuten Grand Hotel Pietarissa ja Kämp Helsingissä. Yritykset kuten Ericsson, Nokia ja H&M ovat valinneet Scadinavian Designer Blinds-kaihtimet pääkonttoreihinsa. Olemme ylpeitä asiakkaistamme ja ennen kaikkea katsomme innolla kohti uusia jännittäviä asiakkaita ja projekteja.

Miksi valitsisit meidät

Räätälöitynä ja mittojen mukaan

Kokeile eri vaihtoehtoja yhdistämällä kaihtimien toimintoja, värejä ja muotoilua. Teemme kaikkemme täyttääksemme toiveesi.

Toimitus

Toimitamme joko suoraan tai jälleenmyyjiemme kautta kaikkialle Eurooppaan.

40 vuoden
kokemus

Puukaihtimemme valmistavat ammattitaitoiset käsityöläisemme työprosessissa, joka on kehitetty yli 40 vuoden ajan.

Tutustu Snickarbodeniin

Katso video